lauantai 2. huhtikuuta 2011

Kollipojasta tuli isi!

 Kollipoika reilu vuosi sitten. Ihan vauva!


Eilen sain viestin, että Kollipojasta oli tullut isä. Talvisen viikonloppuvierailun seurauksena oli siis uusi jäsen Birmasukuun.

 Näin rauhallisesti Kollipoika otti tiedon vastaan.

 Ei lähtenyt baariin, vaikka hallitsee oudotkin  juomatavat.

 Ei myöskään vaatinut mitään juhlapäivällistä. Tavallinen kissanruoka menettelee.

 Tarkisti kaiketi kuitenkin, miltä sellainen pentu näyttää. Siis ennenkuin nukahti!


Tässä Kolli tähyää toiveikkaana tulevaisuuteen. Viime viikolla oli jo eläinlääkärille sovittu käynti, jonka seurauksena lisää jälkikasvua ei enää seuraisikaan. Kollipojallahan on ollut suorastaan raivostuttava tapa ruikkia tai peräti kastella läpikotaisin kotimme verhot, lämpöpatterit, saunan lauteet ja seinät, kylppärin kaappi, erinäisiä ovia, keittiökaappien välitilakin kertaalleen jne......... Koska kukaan ei koko ajan ole vahtimassa, koska töissäkin pitää piipahtaa,  vahingot ovat olleet sitä luokkaa, että kesän -joka toivottavasti tulee joskus- aikana seuraa aika mittava lattiaremontti. Vapaaehtoiset talkoolaiset voivat ilmoittautua :).
Moiseen aktiivitoimintaan on kokeiltu ainakin homeopaattista hoitoa, ilmaan erittyvää feromonia, Tardakia, joka on ensisijaisesti koirille tarkoitettua "antihormonia". Muistankohan edes kaikkia? Ja kotia pesty kaikenmaailman kissanpissanhajua poistavilla litkuilla. Ei kuulemma onneksi haise, sanoi eräs täällä vieraillut henkilö.

Eläinlääkärin veitseltä Kollin pelasti toistaiseksi oma kasvattajaemo, joka soitti kiireesti ja toivoi vielä yhtä mahdollisuutta, kun joku kissatyttö ehkäpä kaipaisi Kollipojan apua jälkikasvun aikaansaamiseksi ihan lähiaikoina. Nyt Kollin aktiivikastelua hoidetaan eläinlääkärin määräämällä ihmisen mielialalääkkeellä. Ans kattoo ny! Kahteen päivään ei lammikkoja ole löytynyt. Olen silti hiukan skeptinen, sillä näin kävi myös Tardakin kanssa. Hmm...  Mielialalääkkeiden vaikutuksesta Kolli on melkoisen  raukea, melkeimpä apaattinen. Kovin kauan noita myrkkyjä ei ole kiva niellä. Toivottavasti se Birmatyttö ilmoittaa tarpeistaan PIAN!

3 kommenttia:

Draffin Bears kirjoitti...

Your cats are so beautiful and loved seeing the photographs.

Have a happy weekend
Hugs
Carolyn

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Onnea perheenlisäuksestä! :o)

Maina kirjoitti...

Kollipoika kiittää onnitteluista!