perjantai 26. helmikuuta 2010

Viikonlopun alkua

Nyt Tuulikki Talvinalle muutti omaan kotiinsa. Siellä olikin jo monta karvakaverusta odottelemassa. Tuulikki sai asianmukaisen syntymätodistuksen mukaansa. Olisin laittanut sen  tännekin näytille, mutta taidot loppuivat kesken. Eipä taida saada liitettyä kuin valokuvia...

Kissamummulle kuuluu hyvää (niin myös sohvalle), sillä raapimapuu on osoittautunut oikein mainioksi paikaksi. Sitä on kiva rapsutella kynsillä ja sinne on hyvä piiloutua, kun joku (lue: mainamummu) lähestyy silmätippapullon kanssa. Kissamummulla on jatkuvaa lääkitystä vaativa silmänpainetauti.

Huomenna pitäisi suunnistaa Tampereelle 'Taikasormet' -messuille. Viime vuonna mukaan tarttui mm. kullankeltaista mohairia, josta sitten keväällä syntyi Takku -nalle. Takku asustelee täällä kotona, ainakin toistaiseksi. Tuntuu viihtyvän hyllyllään muutaman muun kaverin seurassa. Laitanpa tähän Takunkin kuvan, Hän sattuu muistuttamaan aika paljon Tuulikkia ulkonäöltään (on tehty vuosisadan alkupuolen nalleja muistuttavaksi muokkaamistani kaavoista).
Tässä Takku Nallekarhu

Takku onkin ainoa meillä syntyneistä nalleista, jonka turkki on aitoa mohairia. Muut parikymmentä ovat joko viskoosisekoitteista turkista, aivan keinokuitukarvaa tai villakangasta.


Ei kommentteja: