keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Maaliskuu! Kevät tulee!!

Tänään oli ulkona lämmintä. Untuvatakki oli aivan liikaa ja huopatossut iski kipinää, melkein. Ihana aurinkoinen päivä fillaroida töihin. Takaisin tulo olikin sitten varsinaista extreme-urheilua, sillä paksu lumikerros oli mukavasti pehmennyt eikä voinut olla aivan varma, mihin suuntaan oltiin menossa. Lumisohjoon upposi välillä etu- välillä takapyörä. Ihanan valoisaa oli myös!
Valitettavasti ei sattunut kameraa työmatkalle ikuistamaan juuri tämänpäiväisiä tunnelmia. Pitää turvautua aiemmin kuvattuun materiaaliin. Tältä ulkona näytti aika tarkkaan.

 Hiihtoladut lähijärvellä odottavat tänäkin keväänä edelleen.
Ja toisella puolella kaupunkia paistoi aurinko näkötornilla varmasti yhtä kirkkaana kuin tässä kuvassa.

Ai niin! Pihalla oli aamulla oikea kukkotappelu. Hirveä meteli ja kaakatus. Tässä vähän jälkiä! Tiedätkö ketkä ottivat mittaa toisistaan?
Pari "pystykorvaista" fasaaniurosta" tietenkin! Liekö hyvinkin imarreltu pihalla tepastellut kananen.

1 kommentti:

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kevät on jo ottamassa vankasti jalansijaa! Aurinko paistaa - ja jo lämmittääkin - ihanasti!

Otin myös eilen fillarin esiin, Mies vaihdatti siihen alkutalvesta ihan OIKEAT nastarenkaat, muttei sillä tämän talven pakkasilla ole tarjennut polkea. Vaan nyt kun iskee kevätkaljamat, on mukavaa että renkaissa on pitoa!
En sitten kuitenkaan päässyt kevään ensi pyöräretkelle, Mies toimitti filetsun takaisin huoltoon, etukappa hajonnut nastarenkaan vaihdon yhteydessä. :o(
No, tuskin kadut ihan hetkessä sulavat...
Ihanaa viikonloppua!