keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Näkemiin marraskuu!

Näin hupsahti marraskuu. Ei näytä talvelta, ei! 
Viikonlopulla vähän kuuraa lähirannassa ja sunnuntaina  sitten tolkutonta vesisadetta.


 Mutta...


Huomenna viimeistään voin polkaista jouluhysterian käyntiin.


Joulukalenterin ensimmäinen luukku avataan. No, uteliaana piti tietysti kurkistaa etukäteen. Tai siis minähän nuo kuvat alunperinkin tuonne liimailin, mutta onneksi on niin huono muisti, että aivan varmasti koemme lainalasten kanssa yhteisen yllätyksen jokaisena joulukuun päivänä. Ei, suklaata niissä ei ole. Ostetaan vatserin siniset erikseen.

Tässä yksi "aikavarkaani". Angorina Lyx. Lapsuuteni lanka. Ihan niin  vanhaa ei tämä liene, useamman syksyn nähnyttä kuitenkin. Kaulahuivi. Leveys noin 35 cm ja pituutta saman verran kuin minulla. Olisinpa tehnyt vähän leveämmän, olisin päässyt syksyn pimeyttä piiloon sen taakse. Aika pirteä sininen. Eikä sitten yhtään minulle tyypillistä väriä. Kokeillaan, miltä tuntuu!

Muuten aika onkin mennyt ommellessa, töissä, hammassäryssä  ym. Hampaasta EI kuvaamallakaan löytynyt mitään vikaa, paitsi sietämätön kipu. Hammaslääkäritäti kuitenkin reippaasti kaivoi hampaan auki ja otti pipin pois - sieltä sellaisen aihuettaja näet kuitenkin löytyi.

Parikin neuletyötä roikkuu keskeneräisenä - ja hartiat kiittää? Onnetar oli kuitenkin suosiollinen ja arpoi minulle työpaikan pikkujoulussa lahjakortin hierojalle!!! Onnellinen minä.

Toistakymmentä vuotta sitten edesmennyt mummuni maksoi siskolle ja minulle teatteriliput ja tarjoaapa vielä kahvitkin. Ei taitaisi katsoa hyvällä, jos viinilinjalle kallistuttaisiin. Vähän tarvittiin nettihuutokaupan apua, kun perintönä oli tullut näitä PYYHKEITÄ!!!!!


Kissoista nuorimmainen päätti aikuistua ruhtinaallisen viiden kuukauden iässä ja aloitti valtaisan mourukonsertin lirautellen siinä ohessa ihmisten sänkyihin sekä liehitellen - etten sanoisi päällekäyvään tapaan- (ex-)kollipoikaa, joka oli aivan järkyttynyt ja hämillään. Onhan se pitänyt kuopusta pentunaan pesten ja hoivaten. Onneksi apuun riensi "vauvelin" virallinen ihmisemo, nouti varhaiskypsän teinin näyttelymatkalle muutamaa päivää sovittua aiemmin ja aloitti asianmukaiset hoitotoimenpiteet moisen käytöksen kitkemiseksi.
Rauha maassa!


Mukavaa alkavaa joulukuuta kaikille vierailijoille!
Laskurin mukaan täällä jotkut piipahtavat jopa päivittäin. Saa jättää kommentinkin. Tulen siitä pelkästään iloiseksi ;)

1 kommentti:

Draffin Bears kirjoitti...

Love the beautiful photo with the lovely lake and sky.
Also the knitting you are doing is beautiful.

Happy week
Hugs
Carolyn