keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Pehmusteita ja pehmusteita

Tiistaiaamuna heräsin pää tempurtyynyn VIERESSÄ. Tässä syy.

Kollipoika oli hiippaillut aamulla unikaveriksi, kun makuuhuoneen oven saattoi jättää auki. Nurkkiin lirutteleminen on loppunut (toivottavasti kokonaan) tai ainakin tauolla. Kiitos! Tampereen suunnan eläinlääkärillä oli vielä yksi keino. Tosin poika on ollut aika väsynyt uuden lääkkeen aikana. Toivottavasti löytyisi vielä niitä halukkaita tyttöjä kisuäideiksi... Yksi vauvahan jo syntyi aprillipäivänä tänne! Se on suloinen!!!Tiistaina sain vihdoin napit ommeltua pihatuolien pehmusteisiin, jotka syntyivät maanantaina joskus kauan sitten sattumalta (???!!!)  ostetusta puuvillakankaasta. Ulkovarastolle haisevat sai heittää roskikseen...


Mukavan aurinkoista on ollutkin, pehmusteet tulivat juuri sopivaan aikaan valmiiksi. Muutamat kahvit juotu pihalla nautiskellen kesäisestä säästä.
Nyt pitää ottaa selvää, voiko nuo kalusteet huitastakin vaihteestaan valkoisella kyllästysaineella ikuisen ruskean sijaan. Alkaa kyllästyttää ruskealla kyllästetyt! Ja sitten pitäisi löytää vanhat ompelukoneen jalat. Omaa "antiikkikonetta" 20-luvulta ei voi tähän tarkoitukseen käyttää... Kierrätysmyymälään ja kirppareille siis. Mihin niitä tarvittaisiin selvinnee ehkä sitten, kun sopivat löytyy. Salaperäistä, hehheh.

2 kommenttia:

Draffin Bears kirjoitti...

I hope that you had a happy Easter.
I love your sweet pussycat and good to see the sun shinning there.

Hugs
Carolyn

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Onnea perheenlisäyksestä Kollipojalle, kaunis lapsi! :o)