keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Räjäytimme huushollin - melkein

Siis tarkoitus on tämän kesän aikana poistaa kollipojan merkkaama ikivanha parketti ja laittaa tilalle uutta lattiapintaa. Kollihan vapautettiin "sukukalleuksistaan" ja elämä on ollut varsin rauhallista sen jälkeen. Tarkoitus on siis korjata  aiempia vahinkoja, jotka kieltämättä taitavat vieläkin tuoksahtaa herkimpiin neniin.
Ihan lattiatasolle ei vielä päästy. Aloitettiin repimällä vanhat tapetit  olohuoneesta ja ammuvainaan aikaiset puolipanelit eteisestä.

 Näin lähtee vanhat seinäpaperit!


 Ja tältä näytti eteisessä, kun panelien purkaminen oli jo aloitettu.

 Tässä paikkaillaan lukuisia naulan ja ruuvin reikiä. By assistenttini!

Tässä on jo seiniin maalatut kukkakuviot peitetty Empire- kalustemaalilla (jota löytyi purkinpohjat kaapista). Samalla maalilla paikkamaalattiin ovikarmien kolhutkin. Seiniin päälle tulee tapetti, joten ennakoitiin siis kukkien mahdollista läpikuultavuutta...Tässä on jo uutta tapettia pakallaan. Pellavan väristä peruskamaa. Kuvassa näyttää oudon sinertävältä!  Sopii hyvin muutenkin tylsään ympäristöön....

Lattiaa ei vielä purettu kuin kokeeksi. On kyllä varsinaisen amatöörin laittama (asentajana joku asukas paljon ennen meidän perhettä tai edes meitä edeltänyttä..) Huomenna olisi tarkoitus ryhtyä tositoimiin ja kaivaa alta  suklaanruskea muovimatto vuodelta 1979! Sen päälle sitten uutta pintaa.

Mukavasti kuluu lomaviikot - ruhtinaalliset kaksi (2)- näissä sisustuspuuhissa.
Mukavaa kesäkuuta sinullekin!

2 kommenttia:

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Ah, mikä lomatarmopuuska!! Itse en edes haaveile saavani lomalla mitään remonttiin viittaavaakaan aikaiseksi - niin tyydyttävää kuin uusien pintojen katseleminen olisikin. Tyydyn vain kadehtimaan! ;o)

Draffin Bears kirjoitti...

Beautiful renovating and looks like you have been busy.
Hope that you have a lovely weekend

Hugs
Carolyn