tiistai 18. lokakuuta 2011

Lomapäivän puuhastelua

Komerosta hajosi korihyllyn kannatin jo kesällä. Uutta etsin, mutta kaikki löytämäni veivät tilaa niin, ettei nykyiset hyllyt enää olisikaan mahtuneet kaappiin. Viidentoista vuoden takaiset mallit lienee myyty loppuun jo kauan sitten. Välillä hyllyasia unohtuikin - kaappihan oli pojan huoneessa, eikä siellä tullut vierailtua kovin usein. Eilen tuli yhtäkkiä eteisen Elfa-laatikostoa järjestellessä mieleen, että sopisikohan sellainen tilalle. Mahdollistahan on vielä, että toinenkin muovihärpäke sanoo sopimuksen irti. Mittanauha esiin ja töihin.

Jess! Kodin Terraan! Korisysteemi sopi paremmin kuin hyvin! 45 cm leveys oli lähes millilleen sama kuin kaapin leveys. Korkeutta olisi saanut olla muutama sentti enemmän, mutta syvyys ihan passeli. Kaapin saranat piti irroittaa,  saranoiden ohi ei hylly mahtunut.
Saman tien poika tyhjensi säkillisen epäkelpoja vaatteitaan ja kaappin tuli mukavasti tilaakin.

Terrasta ostettiin myös pussillinen auringonkukan siemeniä. Talitintit ovat käyneet naputtelemassa ikkunoihin ruuan toiveissa ja samalla kissojen kiusaksi.
Kissoille (siis mummelille ja vauvallekin myöhempään käyttöön) ostettiin  dental -kuivanappuloita. Poikakisuhan ei taida koskaan oppia ymmärtämään niiden olevan ruokaa.
Kissanruuan mukana sai kaksiosaisen tietokirjan kissoista.

Näitä tänään on lueskeltu! 

Vähän olen ommellutkin loman aikaan. Ystävälle juhlamekkoa, jonka esittelen sen valmistuttua, jos mekon tilaaja antaa luvan. Onneksi voi ommella päiväsaikaan, musta kangas haastaa näkökyvyn näin iltahämärässä.


Kissailua lopuksi:

 Kun on oikein nälkä, ei kuppi ehdi lattialle asti. Ruokailuvälinelaatikossa VOI seistä!

 Kaverin kanssa päiväunet maistuvat makeimmilta!

Isot haluavat ulos, pienintä paleltaa. Pikkuinen meni saunaan leikkimään sillä aikaa, kun isot kävivät naksuttamassa pihalinnuille ja haistelemassa syksynraikasta ulkoilmaa .

3 kommenttia:

ElsaFiona kirjoitti...

Njahas, näyttää ruoka maistuvan Töpsylle, hyvä hyvä :)

Draffin Bears kirjoitti...

Your kitties are so sweet and looks like they all get on well together.

Happy week
Hugs
Carolyn

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Minäkin sain joskus toisen noista kissakirjoista eläintarvikekaupasta kaupanpäällisiksi. :)

Ihania kissoja! :)