keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Kesäistä lämmintä riittää edelleen


Nyt on kesän makua pakkasessa mansikoiden muodossa muutama kilo. Vastapestyt matot odottavat lopullista kuivumistaan. Tietysti tänään tuli juuri ne kauan odotetut vesipisarat taivaalta, kun aamulla pestyt matot roikkuivat aidalla. Huomiseksi on luvassa edelleen lämmintä, joten eiköhän ne kuivaksi saada.
Kissat ovat olleet tosi laiskalla päällä. Selvähän se, että yli 30 asteen helteessä turkki päällä on kuuma! Ruoka ei maistu ennen iltaa ja aika kuluu nukkuessa.
 Tämä sokeripala-astiassa istuva Rouva sen sijaan ei kuumuudesta kärsi. Hän syntyikin vasta äskettäin ja odottaa muuttoa omaan kotiinsa lähipäivinä. Jonkinlaiset vaatteet vielä pitäisi saada. Ehkä sieltä uudesta kodista sitten löytyy...


Nelmin talo sai uuden maalin parvekkeille ja terassille sekä räystäille. Lisäksi taloon laitettiin "lasi-ikkunat" (akryylilevystä). Ovien ikkunoita vielä mietitään. Ikkunalevy on liian paksua. Mietitään ja kokeillaan jotakin muuta vaihtoehtoa. Nyt saa Nelmi suunnitella terassilleen kalusteita ja istutuksia. Voin sitten autella toteuttamisessa.
Samalla maalattiin saunan ulkoseinät, Nelmin jääkaappi ja muutamia peltipurkkeja.


Jääkaappi ammottaa vielä tyhjyyttään ja peltipurkit odottavat jotain pientä koristelua.

1 kommentti:

Ascension kirjoitti...

Los gatitos son muy listos, siempre buscan el sitio mas fresco de la casa, son preciosos!!!
La muñequita es una maravilla.
Me encanta como va tu casita
besitos ascension