perjantai 2. heinäkuuta 2010

Kesäpäivä Kangasal.... an naapurissa!

Päiväretki Tampereelle tuotti Nelmille uudet pöytähopeat ja lastenlasten huoneeseen pikkuisen kolmipyörän.


Sopivaa kissaa en löytänyt, joten kissa syntyy myöhemmin näiden materiaalien avulla. Aivan noin pientä kattia en olekaan ennen tehnyt, joten mielenkiintoinen kokeilu edessä odottaa. Saa nähdä kuinka mones yritys tuottaa jotakin kissaa muistuttavaa!
Mallejahan meiltä löytyy!


Olisi tämä vähän vanhempi ja perinteinen malli, joka kuvassa on sellaisessa kunnossa, että muotokuvamallina työskentely ei olisi tuottanut vaikeuksia. Kissamummu on hammaslääkärikeikan anestesian jälkeisessä tokkurassa. Tosin tilanne meni jo ohi, hammaslääkärissä käytiin jo tiistaina!


Onhan meillä myös tämä kaveri kakkonen. Tämäkin kuva on tiistai-illalta, kun pikkukaveri pelkäsi oudolta haisevaa ja kummallisesti käyttäytyvää mummukissaa. Turvallisesti ämpärissä! Muutenhan kaveri on varsin ennakkoluuloton ja rohkea sankari. Maistoi äskettäin hyvää ranskalaista punaviiniäkin nuolemalla tyhjennetyn lasin pohjalta viime pisarat. Täytyy olla tarkempi näiden alaikäisten kanssa!

Nelmi siis saa (ehkä) myöhemmin kissansa. Uuden hyllykön hän sen sijaan sai jo viikolla.


Nyt on kankaille ja ompelutarvikkeille paikka. Apujakkaraa pitää vielä vähän korjailla tukevammaksi, jottei Nelmi putoa, kun kiipeää sille kurkotellakseen ylähyllyltä aikanaan sinne laitettavia tavaroitaan. Vielä hylly on aika tyhjän näköinen. Myös työhuoneen verhot aiheuttavat tällä hetkellä hiukan päänvaivaa. Ja tekisinkö työhuoneen ikkunoihin ikkunalaudat, jonne Nelmi voisi laittaa esille valmiita töitään ikäänkuin mainokseksi uusia ompelutilauksia varten? Hmm...


Keittiökin on vielä pahasti kesken. Keittiökaapisto tiskipöytineen on valmis (ei tosin ihan tyydyttävän näköinen), jääkaappi kuivuu maalauksen jäljiltä pihalla ja hella puuttuu kokonaan, Mutta aikanaan...

Ei kommentteja: