sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Oikein tylsä ilma ja rumanvärisiä ompeluksia

...ja vielä huonosti kuvattuinakin! Viikonloppu meni hevostellessa. En kuitenkaan ratsastanut tms. Kyseessä ei ole ollut elävä hevonen. En myöskään koheltanut, säheltänyt tai suuremmin uhonnut mitään. Muistaisin,että noiden asioiden suhteen on käytetty joskus ko. termiä. Hevostella. Lauantai ja sunnuntai menivät jokseenkin ei-elävän-hevosta-muistuttavan-esineen synnytyksessä. Ihan varmuuden vuoksi pidän kuvan tuotoksesta vielä pari päivää piilossa täällä läppärin uumenissa. Ulos ei tehnyt mieli, koko ajan satoi tai ainakin näytti siltä, että kohta ropisee.

Perjantaina kävimme työporukalla ruokailemassa. Vaatekaappia tutkiessani huomasin, että housuosastolla löytyy farkkuja, mustia housuja, farkkuja, erilaiseen liikuntaan tarkoitettuja housuja ja sitten noita farkkuja. Jos tulisi kesäisemmät kelit, olisi mukavaa jos olisi jotakin vaaleampaa (niiden kahdesti kavennettujen pellavahousujen lisäksi, jotka eivät enää mitenkään istu käyttäjälleen).
Kangasvarastolta löytyi jotakin vaaleeta rumaa "teryleeniä" ja laatikosta kaavat, joita oli käytetty joskus joidenkin housujen ompeluun. Enpä ollut laittanut mitään merkintää asiasta kuitenkaan muistiin, joten tehtävän nimenä oli "katotaan, mitä tulee". Tuli kamalan näköiset housut pidettäväksi pitkän paidan kanssa. Ei siksi, että ne jotenkin olisivat epäonnistuneet, vaan siksi, että kaikki ylimääräinen karsittiin pois. Ei takataskuja, ei vyön lenkkejä - ei edes vyötärokaitaletta. Malli on siis kuin mammavainaan puolihame mut kahdella lahkeella. Katso vaikka!


Mutta toisaalta. Ne istuu jalkaan oikein hyvin!
Alla on edelisessä postauksessa mainittu jakku. Menee tosin korjaukseen. Ompelin mielipuolisella kiireellä sen kummemmin sovittelematta ja vasta valmiissa työssä huomasin, että takakappale on jollekin podarille. Hartialeveyttä piisaa. Mitä me tästä opimme? Emme yhtään mitään, luulen. Onhan tuo valmiin purkaminenkin tullut tutuksi vuosien saatossa. Tylsää!
Seuraavana tietotekninen avustajani. Ääntelee naputtelun tahdissa. Hrr hrr hrr!


Istumme yhdessä sohvalla. Sininen olen minä.


Pihallakin on sinistä!

 Kärhöt kukkii...
 ja syreenit...
 ja kurjenmiekat...
 sekä talviot...
 kuten myös lemmikit. Joista osa onkin valkoisia!!

Juhannusruusu on täynnä nuppuja!
Ennustajana voisin sanoa, että kukkii ennen juhannusta, jos eivät kirvat napsi nuppuja.

Nyt vaan aurinkoa odottelemaan!!

Ei kommentteja: