sunnuntai 14. elokuuta 2011

Vessan katolla vilkkuu

Kissapoika taisi unohtaa, mistä laatikolle mennään, kun vessalaatikko piti siirtää tilapäisesti eteiseen.

Onneksi muistihäiriö oli tilapäinen. Reitti koppiin löytyi myöhemmin."Sitä kissa ostaisi..." suoraan lähikaupan hyllystä. Meillä kissat eivät suosi lähiruokaa, vaikka toivottavaahan se olisi. Ruokalähetystä odotellessa piti tällä kertaa varastoja täydentää lähimmän kaupan hyllystä. Lisänä oli "saksiruokaa". Saksiruoka on  possunsydäntä, joka pilkotaan keittiösaksilla palasiksi kuppiin. Nykyään meidän katit ovat niin tarkkoja, että keittiösaksia ei voi  ottaa käyttöön  mistään syystä ilman, että kissat hiippailevat mouruamaan viereen jopa kesken toisessa päässä asuntoa nauttimiensa päiväunien aikaan. Pavlovin koirakokeet on meillä todettu siis yhtä hyvin kissoilla toimiviksi. 

Itse syöminen tapahtuu sitten valtaisan kehruun säestämänä ja vauhdilla! Mahtaa olla erinomaisen herkullista!! 


Mustia käpyjä. Aika veikeän näköisiä. Epäilen havupuuta jonkin sortin pihdaksi. Kasvavat lapsuuden kotikunnan hautausmaan laidalla.Viikonloppu vierähti arkisissa askareissa. Käsityöt rajoittuivat muutamien isoäidinneliöiden virkkaukseen. Torkkupeitto valmistuu hämäläisen verkkaista tahtia!!

Otin käyttöön parisen viikkoa sitten tehdyt, varsin edulliset kirpparilöydöt. Kirjottuja tai virkattuja/neulottuja pöytäliinoja meille mahtuu lisää aina vaan :)3 kommenttia:

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Käy kurkkaamassa, blogissani on jotain sinulle!! Tekstistä saattaa löytyä yksi syy, miksi blogissasi on niin kiva vierailla...

JaanaElina kirjoitti...

Kittos nimipäiväonnitteluista.
Oikein hyvää nimipäivän illan jatkoa sinulle.Toivottavasti päiväsi oli mukava.

Ihania nuo kisut.

Isoäidinneliöt kuulosti mielenkiintoiselta.Teetkö peittoa.

Kauniita liinoja.Olen itsekin katsellut kirppareilta pitsiliinoja,mutta aika kalliita alkaavat olla.Tosin ymmärrän että niissä on kova työ.

Mukavaa viikonjatkoa.

Anneli kirjoitti...

Voi kuinka kiva että löysit blogiini ja mukavaa jos sivuillani viihdyt :))

Oletpas tehnyt mahtavat löydöt, nuo liinat on kyllä tosi kauniita !