torstai 25. elokuuta 2011

Kuvittelen olevani jonkin sortin käsityöläinen

Kirjakerhosta tuli tilaamani paketti.
Kaksi kirjaa. Yksi vielä odottaa painosta pääsyä. Jälkitoimituksena tulossa, sillä ilmestymisviikoksi ilmoitettiin juuri meneillään oleva. Odotellaan...
Mutta...


Nukketeatteri ja teatterinuket. Aina yhtä kiehtova juttu.Monenlaisia nukkeja on mummulassa synnytelty, mutta tässä on jotakin aivan uutta (oikeastaan hyvin vanhaa ja perinteikästä) ja hyvin mielenkiintoista. Lueskelin kirjaa ja totesin, että "aivan kuin  hyvää söis, muttei taatusti lihota!"

Paketissa oli lisäksi lämpömittari samalla ihanalla  "Leikkiviä poikia rannalla" -kuvalla varustettuna kuin siskolta saamani peltirasia. Mittariparka oli vaan kärsinyt itellamyllytyksestä ja särkynyt :(
Laitoin reklamaation heti. Katsotaan, mitä saan vastaukseksi.

Siitä jälkitoimituksessa tulevasta kirjasta sitten myöhemmin. 
Lisäksi aion tuhlata rahani tilaamalla käsityölehteä lyhyen jakson. Olin siis kotiin tulleen mainoksen uhri. Mutta näin voin leikkiä olevani taas vähän aikaa käsityöläinen(kin). Ja saan talvella muutaman lehdenmyyjän soittelemaan ja yrittämään ympäripuhumistani tarjoamalla NIIN edullisesti jatkotilausta. Aion suunnitella vuorosanani valmiiksi kaiken varalta. 
Ja "pakolliset perheenjäsenet"Hirveä peto näyttää hampaitaan. Unissaan.Mummukissan lepohetki pihalla loppukesän helteellä!

1 kommentti:

hannajaleijona kirjoitti...

Ihana kuva tuo alimmainen mummukissasta. Voiko enempää olla naatiskeleva ilme ja olemus? Kaunis tuoli tyynyineen myös ja taustan pihan vehreys... on kyllä makoisaa vielä saada annos kesää.

Hanna