lauantai 10. syyskuuta 2011

Kiva päivä!

Aamulla Korttitapahtumaan varastoja täydentämään ja muutenkin uteliaisuutta tyydyttämään. Sai taas ihailla, miten taitavia jotkut ovat piirtämään/maalaamaan/valokuvaamaan. Ja painotalo hoitaa loput meidän iloksi - postikorteiksi!


Tässäpä näitä taas maailmalle lähtemään! Paitsi noita Inge Löökin kortteja en taida raaskia lähettää, onhan niissä jokaisessa  taiteilijan omakätinen nimikirjoitus. Tai jos sentään joillekin harvoille ja valituille joskus...Piti ostaa vielä julistekin, jossa meidän mummukissa on selvästi löytänyt meille unelmiemme talon, mummulan! Seuraava kiva juttu on tässä epäselvässä kuvassa: Kolmas kerta toden sanoo :) Ainakin kaksi edellistä kertaa olivat onnistuneita kokemuksia. Aina parin vuoden välein paluu vuoteen 85 freesaa mukavasti. Vieläköhän vuonna 2013 saa lippuja?
Liput olivat jo kertaalleen loppuun varattuja, mutta sattumalta tänään löytyi vielä (peruutus?)paikkoja. Eikun printtaamaan!!!
Nyt voi sitten hyvillä mielin odotella loppuvuotta.


 Kuvat ovat luvattoman huonoja, mutta mieli sitäkin parempi! Mukavaa viikonloppua kaikille vierailijoille!

Tervetuloa uusi lukijani, Riitta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toinen mukaan vuoteen -85 lähtijä tärisee täällä innosta, vaikka ei "baarikärpänen" soikaan vielä... ja sellaista tärinää en taida ihan heti oppiakaan!
Jee! Mahtavaa!

Marge kirjoitti...

IIHANA tuo kissakuva!!! Niin tunnelmallinen ja kodikas kuva!
Oi jee...Vuosi-85, sitä on pitänyt mennä katsomaan, mutta aina on jäänyt...
Suloista sunnuntaita sinulle!:)