maanantai 5. syyskuuta 2011

Ullakolta nahkarotsin etsin taas...

Paitsi ettei meillä ole ullakkoa. Pahainen välivinttti vaan entisen tasakaton ja nykyisen harjakaton välissä. Siellä on potkukelkka, jonka sain sinne hilattua mutten saa pois. Ei sen puoleen, tänään oli kaksikymmentä astetta lämmintä. Huono potkukelkkakeli.

Nahkarotsikin on feikki. Eurokankaasta ostetusta pikkupalasta tuli kolmelle eri kokoiselle käyttäjälle retrohenkinen rotsi. Yksi kullekin. Kahdelle käyttäjälle tikutin vielä pipatkin. Kolmannelle teen kunhan ehdin. Ja päätän värin. Saa syksy tulla.


Kissaterveiset:         Näin meillä nukutaan "ylämäkeen"Hännän sukiminen siistiksi. IhmisPoika kyllä harjasi, mutta viimeistely pitää tehdä itse!

Kyllä se kohta oppii keittämään kahvit. Ainakin katseltu on innolla.Ihmeiden aika ei ole ohi! Mummukissa oli (melkein) sylissä monta sekuntia!!
Mukavaa alkanutta viikkoa!! Mummulan väki lähtee nukkumaan (klo 22.40)Edit 6.9. 2011:    Edellisessä postauksessa mainitusta kissanruokapurkista löytyneestä muovinpalasta lemmikkiruokafirma hyvitti  tilauksen hinnasta ko. ruokamerkkiä  koskevan osuuden kokonaan. Reilut parikymppiä. Aika reilua:)

1 kommentti:

Draffin Bears kirjoitti...

Your dolls and kitties are so adorable.
Looks like your kitty is looking for a cup of coffee.

Have a happy week
Hugs
Carolyn