sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Kätevää!

Kätevä & Tekevä - tapahtumasta mukaan tarttui  hyviä ideoita,  mukavia keskusteluja alan taitajien kanssa, yhdet värikkäät huopahelmet sekä kukkapuu. Siis se "tappilauta", jonka avulla saa kieputeltua erilaisista langoista tai nauhoista "krysanteemeja". Kokeilin heti.

Mustasta nauhalangasta harvan ja tiheämmän version. Oli varsin paksua ja vietävän liukasta!
Roosasta mohailangasta. Hyvinkin paljon helpompaa. Harmaasta villalangasta samoin. Ihan ensimmäisen tein persikan värisestä samettilangasta. Tuli varsin paksu tehtynä häkkyrän mukana tulleiden ohjeiden avulla. Noin paksun langan kanssa pitänee keskustan sitomista miettiä uudelleen....
Mutta hauskaa oli! Nyt saa kukkia vuodenajasta riippumatta :)

Ja purkkihulluuskin jatkuu. Muutama uusi rasia sai päällisensä.
Kissat (varsinkin nuorimmat) olisivat innokkaita askartelijoita myös. Varsinkin silloin, kun otetaan nauhoja tai lankaa esille, into on päätä huimaava. Onneksi into aina aikanaan laantuu ja sitten näyttää tältä:


 tai tältä...

Välillä tietysti leikitään ahkerasti omilla leluilla. Joskus jopa mummukissa innostuu.
Birmapoika pesee "vauvaa" edelleen innokkasti. Ei taida tajuta, ettei se muutu yhtään valkoisemmaksi vaikka kuinka jynssää! Ei muutu birmaksi millään keinolla. Toivottavasti lapsiparka ei muutu kaljuksi - pojalla on tosi karkea kieli!

Mummukissa myös sietää jo pikkuista viereisellä kupilla tai nukkumassa muutaman kymmenen sentin päässä. Ohittaakin saa jo kosketusetäisyydeltä. Pentu suhtautuu mummuun kunnioituksella. Lähestyy varovasti tarkkaillen, mutta koska murinaa tai sähähtelyä ei enää kuulu, uskaltautuu ihan viereenkin. Ikkunalaudalla on jo oravia ja pikkulintuja seurailtu vierekkäin.

2 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Nuo kukkaset on kivoja.Ja monikäyttöisiä.

Ihanat kisut.

Draffin Bears kirjoitti...

I love your pretty wool flowers and also seeing your sweet cats.

Happy week
Hugs
Carolyn