lauantai 29. toukokuuta 2010

Kaunis kiitos ystävälle!


Ja vähän muutakin toukokuun lopun puuhaa...


Sain viikolla aivan ihastuttavan lahjan! Keväälle ei kohdalleni satu mitään merkkipäivää. Lahjomisen syy oli aivan muu. Siitä tuonnempana tarkemmin.


Lahjan antajan itse valmistama ja kauniisti paketoima koru. Juuri minun makuuni!Ruusujen kera!

Joskus tavallinen arki muuttuu yllättäen juhlaksi.


Muuten arki on ollut hyvin arkista. Tänään autoin opiskelijapoikani muuttokuorman siirtämisessä opiskelupaikkakunnalta tänne mummulaan. Kyllä olisi mukavaa, kun saisi seiniä siirrettyä etäämmälle toisistaan kesän ajaksi. On sitä rompetta kertynyt taas hänellekin!

Samalla reissulla kierros opiskelupaikkakunnan kirppareilla. Mitään suurempia löytöjä tällä kertaa ei sattunut kohdalle.  Mukaan lähti tosi edullinen silkkipaita, jossa oli hintaansa nähden aika mielenkiintoinen tuotemerkki!


Pesuohjelapussa oli vesipesu oli kielletty. Ja minähän tietysti pesin sen kissan shampoolla viileässä vedessä. Eipä tuo näyttänyt kärsineen. Riippuu ripustimessa kuivumassa aivan entisen näköisenä!

Kotona jatkoin vaatehuoneen tyhjennystä kierrätyssuunnitelmin. Apua! Huh huh! Pino kasvaa...
Lisäksi on laatikollinen kaikenlaista kodin tavaraa ja tekstiiliä. Nyt toivotaan kaunista säätä, jotta pääsisi hinnoittelun jälkeen tarjoamaan tavaroille uusia koteja jonnekin ulkokirpparille.

Ei kommentteja: