maanantai 3. toukokuuta 2010

Toukokuun alun tunnelmaa

Sunnuntainen sadesää kuljetti pikkukierrokselle paikalliselle kirpparille. Tuli taas todettua, että täällä oman kylän kirpputoreilla on hinnat pilvissä verrattuna viikko sitten koluttuihin vastaaviin naapurikylässä. Silti sorruin ostamaan varsinaisen aarteen, tosin vähän turhan kalliilla hinnalla. Mutta... kun se oli niin ihanan värinen. Mutta... kun se oli ihan  sopiva. Mutta... kun se toi aivan nuoruusmuistot takaisin (kyllä sitä ollaankin jo ikäloppuja!) Ja sillähän on varmasti käyttöä. Koko on 42 ja se on juuri sopiva mummulle,jonka muut vaatteet ovat kokoa 38!

Sisällä siellä oli tällaiset laput. Valmistajan merkki ja mitkä
pesuohjeet ja tuotetiedot! Wau! Ja tällainen oli se löytö!


Kuva ei tee oikeutta löydön värille, sillä se on heleän oranssi, ehkä hiukan persikkainen. Juuri sellainen 70-80- luvun pastelli. Pesun ja pienen korjauksen jälkeen päälle ja baanalle vaan! Iloinen toukokuu on alkanut!!


Muuten sadepäivä menikin ompeluhommissa. Pikkukissan ensinäyttely lähestyy ja näyttelyhäkkiin surrasin kahdetkin verhot, kun en osannut oikein päättää, millaisessa "pesässä" vauveli näyttäisi parhaimmalta. Annetaan näyttelyyn viejän, kokeneena näyttelykonkarina päättää.

Pikkuisella vaihtuu hampaat vauhdilla. Lauantaina oli kulmahampaitakin tuplat alhaalla. Nyt maitohampaat ovat jo hävinneet (syöty?) ja komeat uudet ihan oikealla paikallaan.

Saakohan pieninaamaisille kissoille rajattuun kotikäyttöön sopivaa kuonokoppaa? Meillä kun tuo oraalinen vaihe maailmaan tutustumisessa näyttää vaan jatkuvan. Nyt on vielä entistä vahvemmat hampaatkin!   Ensin nuollaan pesuhuoneen lattiaa ihmisten suihkun jälkeen ja sen jälkeen yritetään syödä jälkiruuaksi suihkuttelijan varpaat, sormet, korvat, nenä tai napataan kiinni vaikka poskesta.
Välillä taas nukutaan ja syödään ja leikitään ja nukutaan ja syödään ja leikitään...Kissamummu ei kovin jaksa leikistä innostua. Vähän käpsäisee leluja pennun seurana.

Unettaa!

Kesken leikin alkaa tassuja kutittaa.

Tässä taas piilokuva. Alhaalla on piilossa Kissamummu ja kuvaan kuuluisi tehosteena kirskahteleva ääni. Mikä aiheuttaa kissassa tuollaisen reaktion?

1 kommentti:

Heleena kirjoitti...

Makee löytö!
Arvoituksen vastaus on lintu , ehkä tiainen talipallossa. Meillä tuo ääni syntyy, kun ikkunasta näkyy harakka, ei muille linnuille.