sunnuntai 8. elokuuta 2010

Elokuun toinen sunnuntai

Takana on tosi lämmin viikko uudessa työssä.Vaikka työ on entistä tuttua, uudessa paikassa uusien ihmisten keskellä aloittaessa ... hmm ... yllättävän rankkaa. Viikonloppu menikin sitten tutulla tavalla rentoutuessa. Kirpparikierroksella. Tai siis oikeastaan lauantaina kierros alkoi kimppapöydän varaamisella siskon kanssa. Sitten pikainen kierros samalla kirpparilla. Mukaan tarttui maripaita, joka ei uutta häpeä. Kuva siitä sen sijaan on kaamea!

Ja kettujahan minä en  pysty vastustamaan. Elävien pitäminen kaupunkiasunnossa olisi eittämättä eläinrääkkäystä, mutta tällaisen hiljaisen ja pieniruokaisen voi aina majoittaa ja esitellä lainalapsillekin. Kettu on kotoisin från Stockholm, joten se taitaa ollakin Herr Räven ihan itse!
Koska oli niin hiostavan kuuma, piti seuraava kirppari katsastaa vasta tänään, sunnuntaina.
Sieltä ei sentään varattu pöytää.
Löytyi uusi fillari. Aika pieni vain, mutta sitäkin menevämmän näköinen! Satulan pituus on noin 1,5 cm ja pumppu kolmesenttinen. Pyörät pyörii ja polkimet toimii. Ketjuina toimii kumilenkki, joten niitäkään ei tarvitse öljytä.

Lisäksi löysin täydennystä "Ludwig" -kokelmaani.

Jälleen uusi lautanen ja tosi edullisesti! Nyt on koossa pieniä "mummunperintö"lautasia, vähän isompia ja vieläkin isompia sekä iso kannu, sokerikko, kermakko ja eri kokoisia maljoja. Mitähän muuta ludwigeja vielä olisi olemassa? Pidetään silmät auki edelleen.


Kierroksen lopuksi oli vuorossa pannukakkukahvit. Nautinto, kuten aina vaikka kermavaahdon kuohkeus katosikin kolmenkympin helteesä ennen kuin suuhun ehti.Herra poikakissalla oli manikyyri menossa kotona. Ihan poikien kesken!Kissat ovat olleet melko rauhallisia päivällä, illalla piipahdettu pihalla. Juniorille piti hankkia uudet valjaat, sillä pentuvaljaat eivät enää mahtuneet päälle. Enkä ihmettele. Jossakin se ruokamäärä, mikä kupista (ja mummukissan kupistakin välillä) katoaa, pitää näkyä.

Ei kommentteja: