perjantai 13. elokuuta 2010

Smurffin lakiko se oli?

Vai oliko se niin, ettei noilla pienillä keskieurooppalaisilla sinilakkisilla hahmoilla ollut mitään tekemistä minkään lain kanssa. Oliko se joku Murphy kuitenkin, joka päästi suustään totuuden, että KAIKKI mikä voi mennä poskelleen, sen myös tekee! Nyt on juuri sellainen olo. Ja vielä kolmastoista päivä ja perjantai!! En ole taikauskoinen, paljon.
Että voi ihminen tehdä vääriä valintoja hyvässä uskossa ja kirkkain silmin. Ja itsehän ne on seuraukset kannettava. Nyt pitää vaan harkita tarkkaan seuraavaa siirtoa tässä elämän shakkipelissä. En muuten koskaan ole opetellut ko. peliä. Ehkä kaikki johtuukin siitä...
No onhan tietysti asioita, jotka ovat oikein mallillaan (kunhan ei puhuta puhelimista, autoista, työstä...)

Hyvin olevia asioita:

Henkilökohtainen puolukkasato on kohta kypsä takapihalla pihlajanvesan juurella...


kuten myös aronian marjat (tulee varmaan kokonainen litra). Sen siitä saa, kun kynii pensaat!


Hämäläiset tomaatit kypsyvät varmaan jo lokakuun lopussa, jos ilmat pysyvät tällaisina siihen asti. Nyt jo kukkivat. Näin illalla odottavat jo juotavaa.Kaikki uudet melkein neljä paprikaa voivat hyvin vielä tässä vaiheessa. 
Kissat voivat paksusti (kirjaimellisesti) ja nauttivat lämpimästä terassilla. Hassua, miten meillä on näin yhtäkkiä kaksi isoa kisua eikä ainuttakaan pentua enää!Eikä noissa omissa lapsissakaan valittamista ole. Kotona käymässä oleva yksilö tarjosi juuri fatserinsinistä. Kiitos!Jos vielä joku heittäisi tänne edes yhden kommentin, alkaisi elo olla jo lähes perfetto!

5 kommenttia:

Heleena kirjoitti...

Täältä tulee pieni tervehdys perjantaille, jota on vielä jäljellä jokunen tunti. Kävin välillä hakemassa mustan kissan sisälle peljättelemästä taikauskoisia ohikulkijoita. (Onnettomuuksilta on vältytty.pregithe) Laitoin sulkuihin, tarkoittaa etten sanonut ääneen, koska yleensä sitten heti jotain tapahtuu....
Toivotan helteisen paahteista viikonloppua!!!

Heleena kirjoitti...

Voi, eeeiii...
Ensimmäinen moka, ajattelinkin, jotta minne se katosi, sananvahvistus meinaan, halusi sulkuihin. Nyt pitääki olla tarkkana, jottei se "herra Smurffi" lennä tänne.

Maina kirjoitti...

Kiitos kommentista! Nyt mä jo melkein "tuuletan"!

Kaija kirjoitti...

No, enää ei ole perjantai, mutta piristystä täältä kumminkin: Tykkään tosi paljon sivuistasi, ja käyn kurkkimassa kissojen kuulumisia tiheästi (itsellänikin on kaksi maatiaista kissaa kotona). Kommentteja ei vaan tule yleensä jätettyä.

Maina kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Ihmettelen aina, keitä täällä piipahtelee, kun laskuri näyttää parhaimmillaan useita kymmeniä vierailuita, mutta kukaan ei jätä puumerkkiään. Heleenalle kiitos aikaisemmistakin kommenteista.