tiistai 19. heinäkuuta 2011

Tiistaina heinäkuun 19.

On se kiva tulla töistä, kun kahvinkeittäjä on jo valmiina. Vielä kun sen saisi opetettua käyttämään tuota keitintäkin!Tässä vielä se viikonloppuna keskeneräiseksi  jäänyt reukku. Jokseenkin valmiina. Ja postipoika toi kissanruokaa "kaapillisen". On taas pojalla popsimista. Osallistuuhan mummukissakin purkkien tyhjentämiseen, joskaan ei sillä intensiteetillä kuin poikanen. Mummulainen osaa syödä myös kuivaruokaa, pojan kanssa olen jo kaiken toivon heittänyt. Ahdetun ruuan määrästä huolimatta poika on ruipelo!Utelias ja innokas linssilude kuitenkin. Verkkokaupasta ruokien mukana tuli mm.tällainen kissanhierontahanska. Samaan kuvaan piti asettautua tietenkin.
Voi sitä surinaa ja purinaa, kun heittiä vuorotellen noilla nystyröillä hieroskeli.
Ääni oli lähes yhtä kova (ei nyt sentään ihan) kuin silloin, kun tarjolle tuotiin saksiruokaa = keittiösaksilla leikattua raakaa possun sydäntä. Niin sikeästi ei meidän karvakamut nuku koskaan, että keittiösakset saisi laatikosta ulos ilman valvovia kissansilmiä. Kahta paria. Jos kissa saisi valita...


Taidanpa tehdä vielä muutaman laukun. Seuraavaksi valmistuvan kangas on tässä.

2 kommenttia:

ElsaFiona kirjoitti...

Oho, onpas siinä kisuilla evästä taas hetkeksi! :) Tuollainen käsineharjain on meilläkin, mutta kissat pitävät siitä vain satunnaisesti, muun ajan lähinnä oudoksuvat kummallista keltaista kapinetta.

Ja nätti kangas, varmasti nätille laukulle!

Draffin Bears kirjoitti...

Your kitty is so sweet and looks like he wants a cup of coffee.
Another lovely bag, you have been busy.

Happy day
Hugs
Carolyn