torstai 18. maaliskuuta 2010

Kissoja (ja yks mummu) remontin rytkeessä

Ensinnäkin helpotuksen helpotuksen helpotus! Pikkukissa alkaa olla kunnossa. Ruoka alkaa maittaa (myös Kissamummun kupista) ja sitä pyydetään VALTAVALLA äänellä. Leikkiminenkin on jo kivaa, pallot ja leluhiiret saavat kyytiä. Energiavarastot alkavat täyttyä.
Kissolla on nyt selvästi rauhallisen rinnakkaiselon vaihe alkanut. Älä häiritse, niin en minäkään häiritse, sanoo Kissamummu Pikkukissalle. Välillä Kissamummun pitää muistuttaa asiasta lyhyellä, matalalla murahduksella. Yllä olevassa kuvassa oikealla oleva kumpare on Kissamummu piilossa päiväpeiton alla. Tähän kuvaan kuuluisi vielä äänitehosteena  mahtava kaksinkertainen kehruuhurina.
Yöllä nukuttiin kaikki yhdessä, kissat eivät-aivan-kylkikyljessä sängyn jalkopäässä ja minä sain loppuosan sänkyä. Tosin illalla oli Pikkukissan kanssa vahva erimielisyys siitä, voiko ihmisiä purra naamaan! Terävät hampaat pyrkivät kiinni nenääni tai leukaani nukkumaan mentäessä.
No, miksi tällaiset nukkumajärjestelyt?  Kissoja on pitänyt  totutella asustelemaan kokoaikaisesti makuuhuoneessa, koska tulin tilanneeksi kylppäriremontin alan yritykseltä talvella aikataululla "heti-kun-teille-sopii". Tietysti sopi juuri nyt. Ulko-ovesta kuljetaan ja eteisessä on ...hmm... kaaos! Kyllä tulee tällä menolla Pikkukissasta varsin hyvin stressiä sietävä kollipoika!

Eilen lähti kalusteet ja pari hyvin nuorta miestä pudottelivat kaakelit seiniltä lattialle, laittoivat jonkinlasen "imurin" hurisemaan ja poistuivat.
Ensin lähti kalusteet........................................sitten lähti seinät!Jonkinlainen metelihän tuosta lähti, mutta viereisessä huoneessa olleet kissat nukkuivat! Eipä tuntunut häiritsevän yhtään. Tätä sitten kestetään mahdollisesti nelisen viikkoa. Lattiakaivon vaihdosta aiheutuu vielä uskoakseni TOSI kova meteli, mutta sen jälkeen uuden rakentaminen lieneekin hiljaisempaa puuhaa.
Varasin jo varmuuden vuoksi kisuille päivähoitopaikan, sillä ensi viikolla pitäisi olla töissä, eikä päästä yhdessä meteliä karkuun minnekään.
Parhaillaan ryminä jatkuu! 


Ei kommentteja: