maanantai 15. maaliskuuta 2010

Rankkaa pikkuisella


Olipa rankka alku pikkuisella uudessa kodissa. Ruokahalu meni toisena päivänä ja koko ajan vaan oksetti. Maanantaina piti sitten turvautua Kissamummun luottolääkäriin. Ja niinhän se Anssi sai heti selville, että tuommoinen syömättömyys ja oksentelu oli saanut aikaan jo kuivumista pikkupennun elimistössä.
Reippaasti ja rohkeana pikkuinen antoi ottaa verikokeet ja röntgenkuvat. Itketti tosi vähän. Kuvat otettiin, jotta saatiin selville, ettei ollut tullut nielaistua mitään massuun sopimatonta tai ettei massussa muuten ole mitään vialla. Iso ilmakupla siellä näytti majailevan, muuten kunnossa. Odotellaan siis suurta pamausta - ehkä.
Lääkäri oli sitä mieltä, että isot muutokset olivat aiheuttaneet stressin elimistössä ja  juuri ennen muuttoa saatu rokotus saattaa laukaista myös tuollaisen reaktion. Nyt odotellaan ruokahalun paranemista ravintolisän ja pahoinvointia estävän lääkkeen avulla. Huomenna soitellaan lääkärille uudelleen, ellei ruoka ala maittaa. Toivomme kuitenkin pikaista paranemista!

Ei kommentteja: