sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Lauantain kirpparikierrokselta

... ei löytynyt uusia kavereita tällä kertaa, mutta jotakin tarttui mukaan kuitenkin. Isosuinen lasimaljakko kevättalven tulppaaneille, pari sipulimaljakkoa, olkkarin pöydälle suuri virkattu pöytäliina ja hauska turkiskaulus, joka jatkojalostetaan myöhemmin. Löytyi vielä neuletakkikin ja hauskat lammaskarvavuorikengät, jotka eivät uutta häpeä. Ja tosi sopuhintaan!

Aamulla sää oli upean aurinkoinen, hiukan jo viitteitä keväästä!

Tällä pelillä olisi päässyt hienosti liikkeelle aamulla. Jalkakäytävät ovat hiekattomina hyvässä potkuttelukunnossa. Piti kuitenkin turvautua autoon, kun kierros piti aloittaa naapurikunnassa sijaitsevasta antiikkiliikkeestä. Se ei ollutkaan auki, vaikka juuri lauantait ovat niitä ainoita aukilopäiviä! Harmi Tulipa tutkittua sitten vaan  sikäläiset kirpparit. Sieltä löytyi tulppaanimaljakko ja vähän nappeja ym. ompelutarvikkeita. Outoa, että joiltakin kirpparimyyjiltä on kadonnut ihan todellisuudentaju. Käytettyjen tavaroiden hinnat on kovemmat kuin uusien vastaavien. Ja nyt en tarkoita mitään vanhoja keräilyharvinaisuuksia.
Kotona Kissaa nukuttaa. Ollan taas parhaita kavereita, kun lähikaupassa oli possun pumppua ja toin mummelille sitä tuliaisiksi. Siihen oli helppo sekoittaa myös plakinpoistojauhe.
Kissamummu on hyvin pieniruokainen eläin yleensä. Sydäntä taitaa kuitenkin syödä niin paljon, kuin tarjoaa. Sittenpähän maittaakin uni taas. 

 Sain eilen viestin, että uusi kissavauva olisi tulossa noin viikon päästä. Jännittävää! Meille kaikille!

Ei kommentteja: