sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Kaupunkilaiset hiihtoladut

Mummula sijaitsee keskikokoisessa kaupungissa, muutama kilometri torilta. Asukkaita on reilut 66000. Kovin tyypilliseltä kaupungilta ei näytä, kun hiihtelee  kotiovelta muutaman kilometrin kauemmas. Kamerana oli taas kovanonnen nokialainen puhelin. Grrrrr, maanantaikappale!Jäällä. Mustat pisteet osoittautuivat lähempää tarkasteltuina pilkkijöiksi. Pakkasta oli kuutisen astetta ja ilmassa leijui harmaa sumu, joka tuntui melkeinpä sateena.Muutama postaus taaksepäin esittelin kuvan parin talven takaisesta retkiluisteluradasta tällä samaisella järvellä. Tässä kuva luisteluradan tämänhetkisestä kunnosta. Kummallisen ruskeaa vesisohjoa! Onkohan meidän järvemme alkanut ruostua vanhemmiten??
 Jään yli kierros ja toiselta rannalta uudelle ladulle. Latu sinänsä on ollut joka talvi paikallaan, minä vaan en ole sinne "eksynyt". Huomaan, että nyt vihdoin kannatti! 
Peltoa, maalaistaloja, lumisia puita...talven ihmemaa!


 Olisipa ollut mukana oikea kamera! Henkeäsalpaavan kaunista ja ihanan rauhallista. Edes länteenpäin kulkevan läheisen valtatien äänet eivät kuuluneet häiritsevästi.Ja mitähän karvakaverit tekivät sillä aikaa?
Nauttivat hiljaisuudesta omalla tavallaan.

2 kommenttia:

seijastiina kirjoitti...

Tulipa hyvät kuvat kännykällä!
Kaunista.
Ja kissat nauttii näistä päivistä kerälle kiertyneenä ♥
Kiitos kommentista blogissani.
P.S Puolukka rahka on hyvää myös, kuten jugurtti puolukat :P

Tuikku kirjoitti...

On niin kiva käydä aina katsomassa mitä kissat puuhaa. Itse en voi enää kissoja pitää. Mieli tekisi kyllä. Sinulle on tunnustus blogissani!