sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Kirpparikeikan jälkeen Ludwig- inventaario

Lauantaina kirpparilta löytyi miellyttävään hintaan Ludwig- lautasia/matalia pieniä kulhoja (edessä pino toinen vasemmalta). Näitä mielestäni erinomaisen kauniita astioita on kertynyt jo muutamia kaappiin ja joskus käyttöönkin.
Keräily alkoi perittyäni omalta mummultani pieniä lautasia. Lienee ollut kuusi kappaletta.

Nyt on kaapissa jo eri kokoisia lautasia, kulhoja, iso kannu (vaikka punaiselle vadelmamehulle) kermakko ja pikkujalkainen sokerikko.
Minulla ei ole edes tietoa (en kyllä ole mistään etsinytkään) millaisia Ludwigeja on kaiken kaikkiaan valmistettu. Yleensä ostan mukaani, kun jossain tapaan (ellei myyjä aivan järjettömiä hintoja pyydä).
Nyt odotellaan kesää sekä mehu- ja jäätelötarjoilua läheisilleni kauniista Ludwig-astioista. Jotenkin nämä astiat tuovat mieleeni kesän. Muistaakseni juuri noilta pikkulautasilta meille lapsille aikanaan tarjottiin ylimakeaa kermakakkua mummulassa! Ja siellähän oli aina kesä ellei sitten ollut kaunis, kuulas talvipäivä ja paljon lunta.

2 kommenttia:

Draffin Bears kirjoitti...

I love all your pretty glassware and also how beautiful the snow looks in the previous photos. The bare trees look wonderful too.

Have a happy week
Hugs
Carolyn

Sehko kirjoitti...

Oi! Ludvigeja onkin jo aika mukava kokoelma. Nyt odotellaan kesää ja punaista makeaa vadelmamehua ja sokerikakkua, nam nam. Sitä odotellessa toivotaan että talvi tulee takaisin ja nautitaan siitä.