perjantai 22. lokakuuta 2010

Nukeille vaatetta ja mummulle mielikuvitusmatka

Viikko äänettömänä kotona. Oli aikaa ommella nukeille uusia vaatteita. Mannekiinina toimivalla on vaalea turkoosi paita urheiluneuloksesta ja persikanväriset perhoskuvioiset haalarit. Perhonen pitää vielä tikata kiinni. En uskaltanut silittää niin kuumalla, että pysyisi varmasti kiinni. Haalarikangas on jotakin keinokuitukangasta (lyhennetyn kesämekon helma).
Kissojen kiipeilypuu toimi mukavan neutraalina alustana kuvatessa.

 
Tässä ovat muut yhden hengen ompelukerhon tuotokset. Vaalea pronssinvärinen vanuvuoritakki ja myssy, pinkki villakangastakki ja hattu, siniset ja mustavalkoraidalliset sukkahousut sekä luumunvärinen body. Välikerroksessa "nahkatakki", jossa rinnassa nallemerkki ja kuvassa oudosti kiiltelevät "farkut". Alhaalla on keltainen trikoopaita ja ruskeat housut, pitsikoristein sekä farkkutrikooliivihame sekä tumman luumunvärinen liivihame, jonka kangas on muistaakseni hamppua. Liivihameen sisällä on keltainen trikoopaita. Takana pilkottavat vielä violetit "mokkasaappaat".
Vaatteet ovat eri kokoisille nukeille. Ehkäpä tulevat omistajat esittelevät niitä joskus myöhemmin vielä!
Villakagastakin olin ajatellut pukea mannekiiniBB:n päälle, mutta kun tuolla onnettomalla ei käännyt kädet yhtään taaksepäin (tai edes ylös), ei sitä saa puettua päälle. Harmi!

Ai niin se mielikuvitusmatka. 1189 sivua seikkailua kahdella eri vuosisadalla ja mantereella. Jatkoa odotellaan, taas!

1 kommentti:

E ja kumppanit kirjoitti...

Joko olet saanut äänen takaisin? Toivottavasti!

P.S. Saitko Töpseli-postia? :) Just sattui postin ylityökielto samaan aikaan niin mietin, että missä kirje mahtaa matkata.. :D