lauantai 16. lokakuuta 2010

Reilu viikko nallepäivään!

Lokakuun 27. päivä nalle täyttää 108 vuotta. Ei siis mikään uusi tulokas leikkikavereiden joukossa. Joka vuosi mummulassa on juhlittu tätä merkkipäivää. Mummu on juhlinut sitä niin omien nallejen kanssa "kahvittelemalla" kuin lainalastenkin kanssa jotakin hauskaa nallemaista puuhaamalla. Joskus nallenpäivän aikaan on joukkoon liittynyt myös uusi kaveri muuttaakseen sitten uuteen kotiinsa. Nyt on odottamassa keltaista nallekarvaa tarvikesalkussa. Kaikkea muutakin tarvittavaa on tallessa, joten katsotaan...


Ommellessa ja kahvitellessa voisi popsia nallekeksejä.
Nalleista lisää tietoa, paljon, löytyy vaikkapa Nallevaarin talosta.


Prismassa katselin tällaista lehteä silmät kiiluen, mutta jätin kuitenkin hyllyyn. Toistaiseksi. Ehkä ne on jo myyty loppuun seuraavan kerran Prismaan mennessäni. Eipähän tule kiusausta. Nallekirjallisuutta on hyllyssä jonkin verran kuitenkin jo valmiina.Olisihan siinä tietystii voinut parantaa hyvin ruostunutta saksankielen taitoa (vai pitäisikö sanoa, että sen puutetta).

Kierrätys kirpparilla jää huomenna tauolle. Toivottavasti ei suunta vastaisuudessa ole sieltä tännepäin. Tavaraa on lähtenyt uusiin osoitteisiin aika paljon, mutta ei tänne mummulaan minnekään tilaa ole tullut. En ymmärrä!

Tälläinen kaveri(pari) muutti mummulaan kirpparilta eilen. Nyt se on asunut pakastimessa (varmuuden vuoksi ötiäisten tuhoksi). Miten joku on voinut hylätä noin suloisen kenguruäidin ja melkein ilmaiseksi. Näyttä, ettei se ole ollut minkäänlaisessa käytössä tähän mennessä. Käsi vain kenguruun ja se muuttuu "eläväksi"! Mummulassa kengurulle on käyttöä varmasti.
Tervetuloa lasten ja lapsenmielisten joukkoon.

2 kommenttia:

Mare kirjoitti...

Kiitos nalle-vinkistä. Varmaan joskus kuullutkin merkkipäivästä, mutta nyt se tieto osui tosi tarpeeseen. Mukavaa nallepäivää mummulaan.

Maina kirjoitti...

Ole hyvä ja Kiitos!