keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Paprikan kasvatusta ja kissanriiviö

Nyt se punertaa! Ja uusia pieniä, vihreitä alkuja tulee lisää. Saa nähdä, millanen paprikaviljelmä mummulaan vielä syntyykään.


 Poikakissasta on sitten tullut varsinainen riiviö.Paitsi, että se syö kaiken mitä näkee (lukuunottamatta kissan kuivaruokaa), se jodlaa kaiket yöt ja kiertää ympäri asuntoa riehumassa. Kysyin jo naapureiltakin, häiritseekö moinen meteli heitä. Onneksi ei!
Metelöinnin  lisäksi poika hyökkäilee mummukissan kimppuun, eikä opi ollenkaan, vaikka saa köniinsä harva se päivä. Ihmettelin eilen töistä tullessani, mitä ihmeen valkoista villaa on eteisen matossa. Tänään selvisi. Poikaa oli vähän "koulutettu".
Tämän lisäksi se vintiö harrastaa vielä verhoihin ruikkimista. Ensin mummun työpöydän ääressä olevan ikkunan laskosverhoon. Pesin sen ja laitoin etikkaa. Paikalleen ripustamista seuraavana päivänä uudelleen sama juttu. Samaan kohtaan. Ja sitten vielä pojan huoneen verhoon kirjoituspöydältä tähdäten! Voi hitto!! Onneksi ei ihan sitä kolmea litraa (!!!) mitä hiekkalaatikkoon, mutta kiusa se on pienikin kiusa. En viitsinyt edes kuvaa ottaa!
Muuten poika on oikein herttainen ja sosiaalinen tapaus.

2 kommenttia:

E ja kumppanit kirjoitti...

Voi räkä minkälainen kiusankappale Töpsylästä on tullut! Yritetään saada sille pikapikaa testit tehtyä ja tyttökavereitakin toivottavasti hankittua niin saat sitten leikkauttaa pojan ja toivottavasti moiset ruikkimishalut katoaa.

Ensiavuksi merkkailuun voi kokeilla mikrohiekan laittamista johonkin vessaan - se voisi innostaa Töpsykkää pissailemaan oikeaan paikkaan verhojen sijaan. Tosin taitaa olla sukunsa tullut, Helmillähän on tapana nuolla verhoja - ehkä Töpseli ajatteli, että hänenkin täytyy tehdä jotain verhojen hyväksi... :D

Pissi pois/Pissi poes/vastaava aine on kaikkien ammattilaisten = kolleja pitkään leikkaamattomana pitävien ykköstuote. Olen itse meinannut jo pitkään kokeilla, mutta on vaan kovin tyyris aine. Jos kiinnostaa, niin voisin ostaa kanssasi vaikkapa puoliksi sellaisen putelin! Sitä käyttäneet sanovat, että se on oikeasti ainoa aine, joka vie pissanhajun pois (myös kissan mielestä). Olen itsekin yrittänyt joskus etikkaa + kunnon tuuletusta tämän etikkapesun jälkeen, mutta tuntuu siltä, että pissa haisee tämänkin käsittelyn jälkeen kissojen nenään, vaikka ihmisten nenään se ei enää haisisi tuolloin.

Maina kirjoitti...

Kyllä Helmi-kakkonenkin olisi voinut tyytyä nuoleskelemaan niitä verhoja ;)
Tuosta aineesta olen kuullut myös hyvää ja tarkoitus olisi lunastaa sellaista kotikäyttöön. Palaan asiaan!
Nyt on poika ollut oikein hyväkäytöksinen. Konserttikin alkoi vasta mun herätyskellon soidessa.