keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Kissoja ja kylppäriä

Tänään illalla pääsin katsomaan teatteriin koko perheen näytelmää, jossa merkittävässä roolissa olivat nuket, naamiot sekä sirkustaide/akrobatia. Vaikuttavaa! Ja ne teatterinuket olivat jälleen upeita, kuten samalta tekijältä ennenkin.Kotona meidän kissapari ovat ulkoillut.


Ahkerasti on tutkittu terassin laitoja ja syöty lounasruokakin ulkona. Mummukin istahti pihapöydän ääreen juomaan kupillisen kahvia! Aurinko paistoi lämpimästi, mutta tuuli oli melkoisen navakka.Pikkukissa ehti pihan tutkimisen lisäksi tutkimaan vielä MELKEIN valmista kylppäriäkin. Vihdoin alkaa siinä hommassa loppu häämöttää.


 Määrätietoisin askelin uudella lattialla.
 Mitähän täällä nurkassa on piilossa? Oudolta haisevat tikkaat.
Entä täällä ylhäällä? Venyy, venyy vaan ei yletä silti.
Ja outo iso ikkuna! Voisiko tätä vasten nousta seisomaan? Mihinkäs tästä näkyy? Kummallista! Ei täällä ennen tältä näytänyt! Kaikki haiseekin niin oudolta.Sähkömiehen käyntiä vielä odotellaan huomiseen sekä sitä loppusiivousta. Toivottavasti huomenna on se päivä, kun päästään "normaaliin" päiväjärjestykseen eli etsimään kaikki kylppärin kadonneet tavarat ja toteamaan miten remontin tarpeessa on sitten lopputalo! Niinhän siinä aina käy, että kun yksi kohta on korjattu, toinen jo odottaa. Mutta pian pääsee omaan saunaan ja suihkuun. Ihanaa!Ikkunalaudalla tapahtuu (siis tällä kertaa sisäpuolella). Tässä kukkii se talven yli kituutellut paprika.

Tässä puolestaan on mummun ihmispojan multaan laittama inkivääri (siis sekin ihan tavallinen kaupan juureshyllystä hankittu).


Tämä kasvaa ihan huimaa vauhtia! loppukesästä on varmaan tehtävä kattoon aukko inkivääripuuta varten.
Lopuksi kuva-arvoitus:
Mitä tämä esittää?

(rullaa alaspäin)Tässä vastaus!


Ei kommentteja: