torstai 8. huhtikuuta 2010

Nallet "maailmalla" eli nalle-esittely jatkuu vaan

Nallejen esittely siis jatkuu. Seuraavat nallet on tehty kiiltävästä keinoturkiksesta, jossa (polttokokeen perusteella) suuri osa on viskoosia. (Nalleja en poltellut, vain vähän kuituja jäännösturkiksesta). Täytteenä on "tyynyntäytevanua" ja ainakin Amandalla nivelissään ruuvikiinnitys, joka ei osoittautunut kovin pitäväksi. Taitaa olla jo tällä hetkellä pikaista hoitoa kaipaava lonkkavika. Mutta Amandalla, kuten kaikilla meillä syntyneillä nalleilla on elinikäinen takuu. Syntyneet krempat korjataan!

Tässä on siis Amanda. Amanda muutti heti syntymänsä jälkeen siskolleni ja kuuluu viihtyvän siellä edelleen hyvin hänen useiden nallejensa seurassa.

Tässä on Amandan syntymätodistus.

Myös Teppo muutti samaan perheeseen, mummun siskon pojalle, joka oli Tepon saadessaan jättänyt varsinaisen nalleilla leikkimisiän kauas taakseen. Tai oikeastaan, nalleilla leikkimisikä ei taida koskaan kokonaan päättyäkään.

Tepon syntymätodistuksesta kopio.

Teppokin viihtyy ja on ilmeisen musikaalinen lähettämästään kuvasta päätellen.


Tätäpä olikin varsin mukava kirjoittaa samalla leikittäen villiä Pentua. Tarkistan seuraavaksi, onko kaikki varpaani vielä tallella. Ainakin niitä on kiitettävästi järsitty kuten myös kiivetty jalkojani pitkin pari kertaa koneen päälle ja kiskottu kukkia maljakosta. Taitaa olla iltaleikin aika ja kaverin puute vaivana. Kissamummu ei jaksa kauan pennun riehumista sietää, vaan hipsuttelee omiin oloihinsa torkkumaan. Siispä roolin vaihto ja huiska käteen!

1 kommentti:

Ascension kirjoitti...

Is lovely, congratulations!!!!
besitos ascension